De leukste conceptstores van Nederland!

De leukste conceptstores van Nederland!

Ken je deze leuke conceptstores en boetiekjes al in Nederland? Dit zijn dé conceptstores die je een keer gezien moet hebben als je van fashion en interieur houdt! En hier vind je ook een deel van de collectie van STUDIO ZIBAA!

1. Ma's Atelier in Katwijk.

Ga je binnenkort lekker een dagje naar het strand? Vergeet dan niet een bezoekje te brengen aan de conceptstore Ma's Atelier in Katwijk. Deze winkel heeft een heerlijke boho en tropische sfeer. Ze hebben hier de leukste lifestyle producten maar ook sieraden en zelfs vintage fashion items! 

2. My Little Market in Gorinchem.

My Little Market is een fashion en lifestyle conceptstores voor baby, kids en dames! Hoe handig dat je hier dus terecht kan voor jezelf, maar ook om bijvoorbeeld een origineel cadeautje te kopen voor iemand anders. Deze winkel heeft namelijk een hele leuke 'modern boho vibe' met een golden touch. Een winkel die je echt een keer gezien moet hebben als je helemaal weg bent van palmbomen, boho en rotan sferen. En het leuke is dat hier veel Nederlandse ondernemers hun producten verkopen waardoor je ook kleinere ondernemers steunt!

3. Wanderwood in Den Bosch.

Van plan om binnenkort te gaan shoppen in Den Bosch? Ga dan ook zeker even langs bij de duurzame conceptstore Wanderwood. Deze conceptstore is gericht op mode én interieur musthaves. Hun missie is om een duurzaam leven te promoten door mode- en lifestyle producten aan te bieden die niet alleen mooi zijn maar ook milieuvriendelijk en op een eerlijke manier geproduceerd zijn.

4. Lab02 in Apeldoorn.

Lab02 is één van mijn favoriete interieurwinkels in Nederland! Dit is namelijk een grote woon en cadeauwinkel gericht op de leukste interieur musthaves! Deze woonwinkel heeft veel rustige kleuren, natuurlijke materialen en heeft een echte simplicity/japandi style. Deze items zijn daarom ook naar mijn mening duurzaam omdat je er niet snel uitgekeken op raakt! Lab02 is gewoon te vinden in de binnenstad van Apeldoorn.

5. LOFT in Arnhem.

Deze winkel is gevestigd in een prachtig Rijksmonument in het centrum van Arnhem. Als interieur lover wordt je echt blij van deze winkel! Het is een sfeer van luxe en slow-living. Naast de mooiste woonaccessoires kan je er ook terecht voor een 3D ontwerp voor een volledig nieuw interieur!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.