OVER STUDIO ZIBAA

STUDIO ZIBAA is opgericht door Michelle Drent. Ik heb altijd een passie gehad voor schilderen en het ontwerpen van interieur en mode-musthaves. Inmiddels ben ik afgestudeerd als Designer en Stylist aan het Academie Artemis.

Kunst en interieur hebben mij de laatste jaren steeds meer gefascineerd en met name het duurzame aspect hiervan. In mijn werk zal je ook veel tropische vormen terug zien. 

DUURZAAMHEID

Met de collectie van STUDIO ZIBAA wil ik kunst en duurzaamheid samenvoegen tot een uniek ontwerp. 

De inspiratie van mijn werk komt voort uit de tropische vormen van de natuur wat ook weer symbool staat voor de duurzaamheid waar STUDIO ZIBAA met haar collectie voor staat.


Zo is het papier waarop geschilderd wordt afkomstig van gerecycled katoen, waardoor en dus geen bomen voor gekapt zullen worden. 

Ook steunt het papiermerk het WaterAid-project, dat schoon water levert aan de allerarmsten in India en Nepal.

Voor het verf maak ik gebruik van een hoogwaardig duurzaam verflabel wat geen giftige stoffen bevat. Ook hebben ze een foundation opgericht waarbij ze schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar willen maken door middel van waterinstallaties en de bijbehorende infrastructuur voor de ontwikkelingslanden.